The Summer I Turned Pretty serie komt naar Prime Video

Er komt een serie van het boek The Summer I Turned Pretty van Jenny Han naar Amazon Prime Video.
the summer i turned pretty serie
Beeld ter illustratie. © Pixabay

The Summer I turned Pretty komt in serie-vorm naar Amazon Prime Video. Amazon Studios heeft namelijk de serie besteld, die gebaseerd is op het gelijknamige boek van Jenny Han.

The Summer  I Turned  Pretty

The Summer I Turned Pretty is een drama wat gaat over een driehoeksverhouding tussen een meisje en twee broers. Het is een multigenerationeel drama, waar ook de veranderde relatie tussen moeders en puberende kinderen centraal staat.

Jenny Han, de schrijfster van het gelijknamige boek waar deze serie van afgeleid is, is enthousiast: “Voor de oude boekenfans denk ik dat het het wachten waard is geweest. Voor degenen die pas de Summer-serie ontdekken, ik hoop dat je verliefd wordt op deze personages en deze plek die me zo dierbaar is”, aldus Han.

Ook Albert Cheng, COO van Amazon Studios, kijkt uit naar de release van de serie op de videostreamingdienst: “Door deze geliefde roman tot leven te brengen als een televisieserie, zal Jenny’s aparte stem resoneren met ons wereldwijde Prime Video-publiek, dat verlangt naar meer slimme, grappige en authentieke Young Adult-inhoud”, meldt Albert Cheng.

Serie The Summer I Turned Pretty kijken

Het is een verfilming van het boek van Jenny Han. De pilot is geschreven door Jenny Han. De serie bestaat uit acht aflevering en zal exclusief te zien zijn op Prime Video in meer dan 240 landen. Het gaat om een coproductie van Amazon Studios en Wiip.

Wanneer de exacte release van The Summer I Turned Pretty op Amazon Prime Video zal zijn is nog niet helemaal bekend, maar we verwachten nog dit jaar.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts