Sonic Prime: nieuwe Netflix serie over Sonic The Hedgehog

Sonic Prime is een nieuwe 3D Netflix serie van 24 afleveringen.
sonic the hedgehog netflix serie
Sonic actiefiguur, ter illustratie. © Ryan Quintal/Unsplash

Goed nieuws voor fans van Sonic The Hedgehog: het gamefiguurtje krijgt een eigen Netflix-serie. Het zou gaan om een animatieserie met 24 afleveringen, Sonic Prime genaamd.

Sonic Prime

Sonic Prime heet de animatieserie die we kunnen gaan verwachten op Netflix. Het gaat om een samenwerking met Netflix, SEGA en WildBrain. In de aankondiging van Wildbrain is te lezen dat de nieuwe Sonic-serie op Netflix in 2022 gelanceerd zal gaan worden.

 3D-animatieserie voor kinderen

Verder meldt Wildbrain dat het gaat om een 3D-animatieserie voor kinderen: van 6 tot 11 jaar om precies te zijn. Wil je dat de kinderen trouwens niet tot diep in de nacht aan het Netflixen zijn; dan kun kun je binnenkort mogelijk gebruik maken van een Netflix timer op Android apparaten.

Serie gaat verder waar film gebleven is

Eind 2019 kwam het nieuws naar buiten dat Sonic zijn eigen film kreeg, Sonic The HedgeHog. De nieuwe serie op Netflix al hier een vervolg op zijn. Heb jij de film van Sonic uit 2020 nog niet gezien? Dan is die zeker aan te raden.

Bekijk de trailer hieronder.

Release Sonic Prime Netflix

Wildbrain laat weten dat Sonic Prime ergens in 2022 op Netflix moet gaan verschijnen. Wanneer precies in 2022 is nog niet bekend. Ook beelden en dus een trailer zijn nog niet bekend gemaakt.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts