Mr. and Mrs. Smith serie komt naar Amazon Prime Video

Amazon Prime Video komt met een serie gebaseerd op de film Mr. and Mrs. Smith
mr and mrs smith serie prime
Phoebe Waller-Bridge in Fleabag © Amazon Studios

Ken je de film Mr. and Mrs. Smith nog? Er komt een nieuwe serie naar Amazon Prime Video die gebaseerd is op deze film met Angelina Jolie en Brad Pitt uit 2005.

Mr. and Mrs. Smith serie

Amazon Studios kondigt de komst van de serie Mr. and Mrs. Smith aan. In de serie schitteren onder meer acteurs Donald Glover en Phoebe Waller-Bridge, onder meer bekend van de serie Fleabag. De serie is gebaseerd op de gelijknamige New Regency film Mr. and Mrs. Smith uit 2005.

“Over het droomteam gesproken! Donald en Phoebe zijn twee van de meest getalenteerde makers en artiesten ter wereld. Het is echt een droom voor ons, net als voor ons wereldwijde publiek, om deze twee natuurkrachten samen te laten werken als een krachtig creatief team ”, meldt Jennifer Salke, Head of Amazon Studios, bij de officiële aankondiging.

Glover en Waller-Bridge nemen trouwens niet alleen een rol op zich: ze zullen ook optreden als uitvoerende producenten, samen met co-creator en uitvoerend producent Francesca Sloane (Fargo).

Exclusief bij Amazon Prime Video

De serie Mr. and Mrs. Smith zal exclusief te zien zijn bij Amazon Prime Video. Een precieze release datum heeft Amazon Prime Video nog niet losgelaten. We houden je uiteraard op de hoogte als we meer te weten komen.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts