Nieuwe trailer The Falcon and the Winter Soldier gepresenteerd

Tijdens de Super Bowl is de nieuwe trailer van The Falcon and the Winter Solider gepresenteerd.
falcon and the winter soldier trailer
Videostill, YouTube trailer The Falcon and the Winter Soldier. © Marvel/Disney

Er is een nieuwe trailer van de serie The Falcon and the Winter Soldier uitgebracht. Disney en Marvel presenteerde de nieuwe trailer afgelopen weekend tijdens de Super Bowl.

Trailer The Falcon and the Winter Soldier

Daar is hij dan: de nieuwe trailer van The Falcon and the Winter Soldier: de serie die vanaf 19 maart te zien zal zijn op Disney+. Het verhaal gaat verder waar Avengers: Endgame gestopt is. Steve Rogers zal uit de voetsporen stappen van Captain America: hij wil proberen een normaal leven te leiden met zijn geliefde Peggy Carter.

Falcon, Sam Wilson, heeft het schild van Captain America overgenomen, maar de trailer hieronder laat zien dat niet de enige zal zijn die hem kan gebruiken.

 

The Falcon and the Winter Soldier werd en paar keer eerder uitgesteld: zelfs een trailer was er nog niet van gekomen, we moesten het doen met kleine teasers van nog geen halve minuut. Door de corona-crisis werd de productie van de Marvel serie tijdelijk stopgezet in maart.

Release The Falcon and the Winter Soldier

The Falcon and the Winter Soldier zal vanaf 19 maart te zien zijn op Disney+. De serie bestaat uit zes verschillende afleveringen.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts