Helaas: The Queen’s Gambit seizoen 2 komt er waarschijnlijk niet

The Queen’s Gambit seizoen 2 staat niet op de planning van producer William Horberg.
the queen's gambit seizoen 2
Beeld ter illustratie. © Pixabay

We hebben waarschijnlijk slecht nieuws voor fans van de Netflix-serie The Queen’s Gambit: er komt waarschijnlijk geen tweede seizoen.

The Queen’s Gambit seizoen 2 voorlopig niet op de planning

De schaakserie over Beth Harmon bleek een schot in de roos voor Netflix: al in de eerste maand na de release van The Queen’s Gambit keken er 62 miljoen huishoudens naar de serie. Tijd om na te gaan denken over een vervolg op het eerste seizoen, zou je denken. Dat blijkt echter niet op de planning te staan van William Horberg, de producer van de Netflix Original serie.

Hij laat namelijk tegenover Deadline weten dat een tweede seizoen van The Queen’s Gambit niet op de planning staat. Hij spreekt zelfs over een prima einde, waarbij hij van mening is dat kijkers en fans van de serie op deze manier zelf de ruimte krijgen om het vervolg van Beth Harmon in te vullen.

Anya Taylor-Joy

Als het had gelegen aan Anya Taylor-Joy, hoofdrolspeelster Beth Harmon, had er wel een vervolg gekomen op het eerste seizoen. In een gesprek met Town & Country vertelde de actrice dat ze gek was op het personage dat zij speelde en dat ze zou weer terug zou komen als ze erom gevraagd werd. Toch liet zij toen ook al weten dat een tweede seizoen hoogstwaarschijnlijk niet geproduceerd zou gaan worden.

Voor degenen die de serie nog niet gezien hebben: het is een aanrader. Bekijk hieronder een trailer van seizoen één van The Queen’s Gambit.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts