Netflix onthult officiële trailer van YES DAY

In de trailer zien we de eerste beelden van YES DAY die vanaf 12 maart te zien is op Netflix.
netflix trailer yes day
YES DAY cover. © Netflix/Press

Netflix heeft zojuist de officiële trailer van YES DAY onthult. De film – waarin kinderen 24 uur lang de regels bepalen – is vanaf 12 maar te zien bij Netflix.

Trailer YES DAY

De film YES DAY gaat over een gezin waarbij de ouders – Allsion en Carlos – het gevoel hebben dat ze altijd ‘nee’ moeten zeggen tegen hun kinderen. Om daar verandering in te brengen besluiten de twee dat hun kinderen 24 uur lang de regels bepalen: ze zullen overal ‘ja’ op antwoorden. YES DAY is born.

Zoals je in de trailer van YES DAY al een klein beetje kunt zien veranderd die ene dag in een bijzonder avontuur door Los Angeles. Ook zorgt het ervoor dat het de familie dichter bij elkaar brengt dan ooit te voren.

YES DAY is geregisseerd door Miguel Arteta met een scenario van Justin Malen. De film is gebaseerd op het boek van Amy Krouse Rosenthal. In de cast zien we onder meer Jennifer Garner, Edgar Ramireze en Jenna Ortega schitteren in de film.

YES DAY kijken op Netflix

YES DAY is vanaf 12 maart 2021 te zien op Netflix.

Gisteren onthulde de videostreamingdienst ook de officiële trailer van Netflix documentaire van Snelle: zonder jas naar buiten.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts