Netflix lanceert trailer van serie Shadow and Bone

We zien de allereerste beelden van de serie Shadow and Bone op Netflix.
trailer shadow and bone serie
Scene uit Shadow and Bone. © Netflix

Netflix heeft vanmorgen de trailer gepresenteerd van Shadow and Bone. De serie – bestaande uit 8 afleveringen – komt op 23 april exclusief naar Netflix.

Trailer Shadow and Bone

In de trailer zien we de eerste beelden van Shadow and Bone, een Netflix-productie van 21 Laps Entertainment. Het verhaal is gebaseerd op de Grishavere-reeks van Leigh Bardugo. Het verhaal speelt zich af in oorlogtijd, waarin we kennis maken met een nederige soldaat en een wees, Alina Starkov.

Alina heeft een buitengewone kracht ontdekt waarmee ze wel eens de wereld zou kunnen redden. Ze sluit zich aan bij Grisha, een leger met magische soldaten. Bekijk de trailer van Shadow and Bone hieronder.

Cast en crew

In de hoofdrollen van Shadow and Bone zien we Jessie Mei Li als wees Alina Starkov. Archie Renaux zien we als Malyen Oretsev, Freddy Carter als Kaz Brekker en Amita Suman als Inej. Ook Kit Young en Ben Barnes schitteren in de nieuwe exclusieve Netflix serie.

Kijken op Netflix

We moeten nog eventjes wachten op de komst van de serie naar Netflix. Vanaf 23 april 2021 is Shadow and Bone exclusief te kijken op Netflix. De serie bestaat uit acht afleveringen.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts