Netflix en VRT halen rechten binnen van misdaaddrama Diamonds

Serie Diamonds op Netflix vertelt het verhaal van The Wagner familie, een invloedrijke diamanthandelaar in Antwerpen.
diamonds serie netflix

Netflix en Belgische publieke omroep VRT hebben de rechten binnengehaald van misdaaddrama Diamonds. Diamonds is een misdaadserie van acht afleveringen wat zich afspeelt in Antwerpen.

Diamonds: misdaadserie

Diamonds vertelt het vertaal van de familie The Wagners; een van de meest invloedrijke diamanthandelaars in Antwerpen. Wanneer de jongste zoon van de familie zichzelf van het leven beroofd, keert de afgezonderde Noah terug naar Antwerpen om de leiding over te nemen. In een wanhopige poging zijn familie van ondergang te redden gebruikt allesbehalve orthodoxe methoden.

Het gaat om een meertalig drama: Diamonds wordt opgenomen in het Nederlands, Engels en Jiddisch. De serie is gemaakt in opdracht van Netflix in samenwekring met Wim Janssen, Head of Scripted bij VRT. De opnames zullen starten in de zomer en zal bestaan uit acht afleveringen van 50 minuten.

Janey van Ierland, Manager Co-Productions en Acquisitions bij Netflix, is enthousiast over de samenwerking met VRT: “Wij zijn blij om onze krachten met het fantastische team van zowel De Mensen, Keshet International als VRT te bundelen om het verhaal van Diamonds wereldwijd naar Netflix-abonnees te brengen”. Ook Olivier Goris, Channel Manager bij Eén (VRT) spreekt over een unieke samenwerking: “Diamonds is een unieke samenwerking tussen het Vlaamse productiehuis De Mensen en het internationale Keshet. In combinatie met de  fantastische cast, die we binnenkort zullen aankondigen, wordt Diamonds een televisieserie die je niet mag missen”.

Diamonds kijken op Netflix

Helaas heeft Netflix nog niet veel meer losgelaten dan wij bovenstaand hebben kunnen melden. Toch kunnen we wel al melden dat de serie pas in 2022 op Netflix zal verschijnen.

 


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts