Mijlpaal: Disney+ heeft ruim 94 miljoen abonnees

Disney+ meldt bij de publicatie van haar kwartaalcijfers dat de teller Disney+ abonnees op 94,4 miljoen staat.
disney+ abonnees
Toy Story, Pixar Popcorn / Disney+ Press

Disney+ heeft een mooie mijlpaal behaald. De videostreamingdienst meldt bij de publicatie van haar kwartaalcijfer dat ze nu ruim 94 miljoen abonnees heeft.

Disney+ abonnees

Dit meldt The Walt Disney Company bij de publicatie van haar kwartaalcijfers. Het gaat om precies te zijn om 94,4 miljoen abonnees. Dit zijn echter de cijfers van ruim een maand geleden, 2 januari 2021. Inmiddels zal de teller de 95 miljoen Disney+ abonees waarschijnlijk al gepasseerd zijn.

Minder groei

Hoewel het aantal abonnees enorm is, lijkt er toch wat minder groei te zijn dan de voorgaande twee kwarten in 2020. Ook de gemiddelde opbrengst per gebruiker daalde het afgelopen kwartaal met zo’n 29%. Dit was waarschijnlijk voor Disney+ reden genoeg om het Disney+ abonnement duurder te maken.

Wel had dit ook te maken met de komst van Star naar het platform, meldt techwebsite Smartoday: “De verhoging van de abonnementskosten komen niet uit de lucht vallen. The Walt Disney Company laat namelijk weten de prijs te verhogen vanwege het toevoegen en integreren van Star en haar content. Welke titels dit zullen zijn blijft nog in het ongewisse”.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts