Lupin Seizoen 2 komt in de zomer van 2021 naar Netflix

Lupin seizoen 2 is in de zomer van 2021 te zien op Netflix en zal bestaan uit vijf afleveringen.
lupin seizoen 2 netflix wanneer

Het tweede seizoen van het wereldwijd populaire Lupin wordt nu al aangekondigd. Netflix meldt dat Lupin Seizoen 2 in de zomer van 2021 op Netflix beschikbaar zal zijn. Het zou gaan om vijf nieuwe afleveringen.

Lupin Seizoen 2

Het eerste seizoen van Lupin blijkt zo’n succes, dat Netflix nu alvast naar buiten brengt wanneer we het tweede seizoen van de Franse serie kunnen verwachten. De vijf afleveringen in seizoen 2 worden geregisseerd door Ludovic Bernard (aflervingen 6 en 7) en Hugo Gélin (aflevering 8 tot en met 10). Bernard is bekend van film The Climb en Gélin van Love at Second sight.

De cast van seizoen twee zal bestaan uit Omar Sy, Hervé Pierre, Nicole Garcia, Clotilde Hesme, Ludivine Sagnier, Antoine Gouy, Shirine Boutelle en Soufiane Guerrab. Met de kosmt van het tweede seizoen zal Lupin in totaal straks 10 afleveringen hebben. Lupin Seizoen 2 wordt geproduceerd door Goumont Télévision.

Lupin groot succes

De Franse serie bleek een schot in de roos: in meer dan 10 landen heeft Lupin op de nummer één positie in de top 10 van Netflix gestaan. Bekijk een trailer van het eerste seizoen hieronder.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts