‘Jaimie: In the Vaes lane’ vanaf 14 februari te zien bij Discovery+

In de serie Jamie: In the Vaes Lane volgen we de influencer op de voet naar haar huwelijk met Lil’Kleine.
jaimie in the vaes lane
Jaime Vaes. © Discovery+ Press

De realityserie Jaimie: In the Vaes lane zal vanaf 14 februari exclusief te zien zijn bij Discovery+. In de serie volgen we Jaimie Vaes op de voet in de aanloop naar huwelijk met Jorik Scholten, beter bekend als Lil’Kleine.

Jaimie: In the Vaes lane

Al tweeënhalf jaar geleden werd Jaimie Veas ten huwelijk gevraagd door Lil’Kleine, maar vanwege haar eerder zwangerschap en de coronacrisis kon het huwelijk nog niet plaatsevinden. Toch lijkt het huwelijk er dan nu echt te komen: in de zomer van 2021 geven Jaimie Veas en Lil’Kleine elkaar het jawoord op Ibiza. En wij kunnen daar als kijker bij zijn: in de nieuwe realityserie Jaimie: In the Vaes Lane volgen we de influencer in de aanloop naar haar huwelijk.

Zo worden we meegenomen bij de voorbereidingen die getroffen worden. Zo zien we dat Estelle Cruijff naar Dubai vliegt om Veas te helpen bij het kiezen van haar perfecte trouwjurk. En ook beste vriend Koen Kardashian komt voorbij in de niets verhullende realityserie: “Jaimie is op haar beurt weer van grote steun voor Koen die op het punt staat naar een rehab te gaan”, aldus Discovery+ bij de aankondiging van de komst van de serie naar de videostreamingdienst.

Exclusief kijken bij Discovery+

De serie Jaime: In the Veas Lane is vanaf 14 februari exclusief te zien bij Discovery+. Eind dit jaar kwam Vaes naar buiten met een nieuwe datum voor het huwelijk  tijdens een aflevering van Koen’s Cocktails van MTV Nederland. Bekijk de aankondiging hieronder.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts