HBO Max kondigt datum internationale uitrol aan: juni 2021

HBO Max heeft de internationale uitrol aangekondigd en komt vanaf juni 2021 onder meer naar Europa.
hbo max nederland
HBO Max, beeld ter illustratie. © WarnerMedia/Press

HBO Max is op het mometn van schrijven alleen beschikbaar in Amerika, maar daar komt binnenkort verandering in. De videostreamingdienst laat namelijk vandaag weten dat ze vanaf juni 2021 zal starten met de internationale uitrol van haar dienst. Onder meer Europa is aan de beurt.

HBO Max wereldwijd beschikbaar

Zoals we daarnet aangaven kunnen alleen inwoners van Amerika nog gebruikmaken van de videostreamingdienst HBO Max. Het platform was de afgelopen tijd flink bezig met de spreiding in Amerika te vergroten, maar wil nu de videostreamingdienst wereldwijd beschikbaar maken. Vanaf juni 2021 moet de internationale spreiding van start gaat: in meer dan ’39 gebieden’ wordt het platform dan uitgerold.

Bekijk de aankondigingsvideo hieronder.

HBO Max komt onder meer naar Europa, waarbij WarnerMedia laat weten dat landen met een HBO kanaal als eerst aan de beurt zijn. Dat gaat om landen als Portugal en Spanje. Eerst zijn Latijns-Amerika en he Caribisch gebied aan de beurt buiten Amerika om.

HBO Max naar Nederland

Wanneer Nederland aan de beurt is blijft nog in het ongewisse: WarnerMedia doet namelijk geen uitspraken over de komst van HBO Max naar Nederland. Wel is het aanneembaar dat met de aankondiging van de uitrol naar Europa Nederland ook op het lijstje zal staan.

 


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts