Ferry Bouman krijgt eigen film op Netflix: ‘Ferry’

Ons Ferry krijgt een eigen film op Netflix: Ferry!
ferry bouman film netflix
Frank Lammers als Ferry Bouman. © Netflix/YouTube

Ferry Bouman krijgt zijn eigen film op Netflix. De drugsbaron van de Netflix-serie Undercover zal de hoofdrol spelen in de gelijknamige film Ferry.

Ferry: de opkomst van Ferry Bouman

De Netflix-film Ferry zal de opkomst van Ferry Bouman laten zien. In een teaser die vandaag op YouTube is verschenen vertelt acteur Frank Lammers over wat we precies kunnen verwachten van deze film.

In de film zal te zien hoe de jonge jaren van Ferry Bouman eruit zagen. Niet alleen Ferry Bouman, maar ook Elise Schaap is wederom als Daniëlle te zien in de nieuwe film op Netflix. We kunnen ze dus wat meer op het scherm gaan zien dan Undercover seizoen 2. “De fans van Undercover kunnen rekenen op alle elementen van de serie die ze gewend zijn: spanning, verrassende plotwendingen, emotie en humor. Ferry zal vanaf 2021 wereldwijd beschikbaar zijn op Netflix”, meldt Netflix aan Streamor.

Release Ferry op Netflix

Een precieze release datum van Ferry op Netflix hebben we helaas nog niet. Netflix meldt alleen dat de film vanaf 2021 wereldwijd beschikbaar zal zijn op het platform. Mochten we in de tussentijd een datum hebben, dan updaten we dit artikel.

Eerder vandaag kwam ook al naar buiten dat er een Netflix-documentaire over Snelle naar het platform komt en een Netflix-film met Yolanthe Cabau: Just Say Yes.

 


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts