Documentaire ‘Own The Room’ binnenkort te kijken bij Disney+

De National Geographic filmdocumentiare Own The Room gaat op 12 maart in première bij Disney+.
own the room documentaire disney+

Op 12 maart gaat bij Disney+ de National Geographic documentaire ‘Own The Room’ in première. In de filmdocumentaire staan vijf studenten centraal die hun ondernemingen wereldwijd aan de man proberen te brengen in Macau, China.

Own The Room

De film volgt vijf jonge studenten op hun reis om een van ‘s werelds meest prestigieuze competities voor studentondernemers te winnen. De studenten komen uit verschillende hoeken van de wereld. Zo is er Santosh uit een klein boerendorp in Nepal, Alondra uit Puerto Rico, Henry uit Nairobi, Jason uit Griekenland en Daniele, een immigrant die de crisis in Venezuela is ontvlucht.

Elke student heeft zijn of haar eigen passie die zij in de vorm van een onderneming naar Cabau brengt om te strijden voor de Global Student Entrepreneur Awards. In de film hebben alle hoopvolle zakenmensen enorme obstakels overwonnen bij het nastreven van hun dromen, van orkanen en armoede tot burgerlijke onrust. Bekijk een trailer van Own the Room hieronder.

Disney+ en National Geographic

Own The Room wordt geproduceerd door Shopify STudios en Saville Productions voor National Geographic Documentary Films en zal in première gaan op Disney+.

“Gezien de moeilijke tijd waarmee onze wereld wordt geconfronteerd, is deze enthousiaste en vastberaden groep jonge ondernemers een sprankje hoop op een betere, mooiere toekomst, aldus co-directors Costantini en Foster. “We zijn verheugd om weer samen te werken met National Geographic en kunnen ons geen perfecter platform voorstellen dan Disney+ om deze ongelooflijke verhalen te delen en kinderen en volwassenen te inspireren om een ​​positieve impact te hebben op onze wereld”, vervolgen ze enthousiast.

Own the Room is vanaf 12 maart te zien bij Disney+.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts