Disney+ komt met Wakanda serie van Black Panther regisseur

Er komt een nieuwe Wakanda serie naar Disney+ van dezelfde regisseur als Black Panther
wakanda serie disney+
Black Panter illustrie, beeld ter illustratie. © Alem Coksa / Pixabay

Ryan Coogler zal een nieuwe Marvel serie gaan maken voor Disney+. De serie zal zich afspelen in het koninkrijk van Wakanda. De komst van de Disney+ serie is onderdeel van Disney’s vijfjarige samenwerking met Proximity Media, het productiebedrijf van Coogler.

Wakanda serie op Disney+

Helaas kunnen we nog niet veel melden over deze nieuwe Wakanda serie op Disney+, behalve dat deze dus geschreven en geregisseerd zal gaan worden door Ryan Coogler, meldt onder meer Deadline. Deze schrijver is bekend van regie van Black Panther en schreef deze ook. Hij zal ook het vervolg Black Panther 2 schrijven, die op 8 juli 2022 gereleased wordt.

Vervolg op Black Panther films

De kans is aanwezig dat deze Wakanda serie een vervolg zal kunnen zijn op de Black Panther films. Heb je Black Panther nog niet gezien? Bekijk dan hieronder een trailer van het eerste deel.

Veel nieuwe series op Disney+

Er zullen de komende tijd veel nieuwe series op Disney+ gaan verschijnen. Naast het lanceren van de nieuwe WandaVision serie, die reeds uitgezonden wordt op de videostreamingdienst, komen ook de series The Falcon, The Winter Solider en Loki naar het platform. Onlangs was op Streamor ook al te lezen dat Disney+ met een Might Ducks serie komt.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts