Comedyserie Modern Family komt naar Hulu en Peacock

Alle 250 afleveringen van Modern Family komen naar Hulu en Peacock.
modern family naar hulu en peacock
Modern Family cast. © Hulu Press

Comedyserie Modern Family zal vanaf 3 februari beschikbaar zijn voor abonnees van Hulu en Peacock. Hulu en Peacock kondigde de komst van Modern Family naar het platform gezamenlijk aan en is onderdeel van een meerjarige samenwerking met Disney Media en Entertainment Distribution.

Modern Family kijken op Hulu en Peacock

Vanaf 3 februari 2021 is het mogelijk om de afleveringen van Modern Family te aanschouwen op Hulu en Peacock, hoewel deze laatste streamingsdienst natuurlijk wat minder populair is voor Nederlanders (de dienst is hier immers niet beschikbaar).

Alle 250 Modern family afleveringen zullen te zien zijn bij Hulu en Peacock. Het gaat in totaal om 11 seizoenen. Het blijkt tevens een primeur: “Het is ook de eerste keer dat de hele serie beschikbaar zal zijn op een video-on-demand-platform in de VS.Tijdens zijn historische run was de favoriete serie de volgende dag beschikbaar voor Hulu-abonnees”, aldus Hulu bij de aankondiging.

Modern Family

Modern Family is een populaire comedyserie waarin verschillende personages zorgen voor een glimlach tijdens het kijken. “Dankzij de scherpe teksten en een excentrieke maar buitengewoon sympathieke cast van personages, luidde ‘Modern Family’ de terugkeer van de sitcom voor het hele gezin in en bood het kijkers een uniek en verfrissend beeld van het gezinsleven”, meldt Brian Henderson, Vice President Content Partnerships bij Hulu.

 


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts