Cast van Netflix serie Sky Rojo: een kennismaking

De cast van Sky Rojo bestaat uit bijzondere personages.
sky rojo cast personages
Sky Rojo logo. © Netflix

Vanaf 19 maart kunnen we gaan genieten van Sky Rojo op Netflix. Netflix deelt vandaag meer informatie over deze serie en stelt ons voor aan de personages.

Sky Rojo op Netflix

Laten we eerste nog even kort stil staan bij de Netflix serie die over anderhalve maand zal verschijnen op de videostreamingdienst. De serie Sky Rojo – van de makers van La Casa de Papel – gaat over drie dames die op de vlucht zijn voor Romeo, hun pooier en eigenaar van Club Las Novias.

Ze belanden met z’n drieën in een roadtrip vol hectiek en chaos met als doel om in leven te blijven. Bekijk de trailer hieronder.

Cast Sky Rojo: dit zijn de personages

In totaal deelt Netflix zes nieuwe, belangrijke personages van Sky Rojo. Van de drie vluchtende vrouwen tot pooier Romeo.

Coral: Verónica Sánchez

coral
Verónica Sánchez als Coral. © Netflix

Coral wordt gespeeld door Véronica Sánchez. Ze is intelligent, elegant en welopgevoed. Coral is de favoriet van Romeo; hij ziet iets speciaals in haar. Om te ontsnappen aan de werkelijkheid slikt ze pillen.

Romeo: Asier Exteandia

romeo
Asier Exteandia als Romeo. © Netflix

Romeo is de eigenaar van Club Las Novias, een bekend bordeel op Tenerife. De pooier staat aan het hoofd van een netwerk in vrouwenhandel en seksuele uitbuiting. Hoewel hij slim en ironisch is, heeft hij geen moreel kompas. Romeo wordt gespeeld door Asier Exteandia.

Moisés: Miguel Ángel Silvestre

moises
Miguel Ángel Silvestre als Moisés

Moisés, gespeeld door Miguel Ángel Silvestre, is de rechterhand van Romeo. Hij is de uitbater van Club Las Novias en is tussenpersoon bij de werving van meisjes uit het buitenland. Moisés twijfelt vaak over het leven dat hij gekozen heeft, maar probeert hier niet al te lang bij stil te staan en volgt bevelen op.

Wendy: Lali Espósito

wendy
Lali Espósito als Wendy. © Netflix

Lali Espósito speelt Wendy, een onstuimig, wilskrachtig en uitdagende vrouw. Hoewel ze weet dat ze bij het betreden van Club Las Novias de wereld van prostitutie instapt, beseft ze niet dat ze hiermee ook haar vrijheid inlevert.

Gina: Yany Prado

gina
Yany Prado als Gina. © Netflix

Gina, de derde vrouw van het trio, wordt gespeeld door Yany Prado. Ze is naïef en lief en gelooft in de goedheid van de mens. Moisés laat haar in Cuba geloven dat ze aan de slag zal gaan als serveerster, maar dat blijkt dus niet waar te zijn. Ze is volgens Netflix dé verbinder van de meisjes.

Christian: Enric Auquer

christian
Enric Auquer als Christian. © Netflix

Het laatste personage wat Netflix aan ons voorstelt is Christian, gespeeld door Enric Auquer. Hij is een ‘impulsieve, agressieve en tikkende tijdbom’. Christian is het kleine broertje van Moisés, maar heeft in tegenstelling tot zijn broer geen twijfels.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Na het inschrijven sturen we je een bevestiging via de e-mail. Deze kan in je spambox belanden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts